BALLY TATTOO & PIERCING*Istorija studia :

2003. godine osnovan je Bally,piercing & fashion accessories centar. 2005. Godine prerasta u Bally,profesionalni studio za piercing i tattoo. U prvom periodu naseg nastanka Bally,piercing i tattoo studio se nalazio u samom centru grada u ulici Marsala Birjuzova broj 1 ili poznatiju kao Sremska ulica.

2010. godine menjamo lokaciju i selimo se u srce Zemuna,u ulicu Karadjordjevu broj 19.
Cilj studia je da pre svega na profesionalnom nivou srusi sve tabooe o tetoviranju,pirsingu,body art-u i modifikaciji tela. Nas zadatak je da vas svakodnevno sacekamo sa osmehom na licu I sa nasim dugim profesionalnim iskustvom ispunimo vase vizije I zelje. Dobrodosli!


Sama delatnost tetoviranja i pirsinga zahteva visoke higijenske uslove koje BALLY TATTOO & PIERCING strogo sprovodi i stavlja u svrhu zaštite klijenata i održavanja struke na profesionalnom nivou. Svakodnevno primenjujemo bolničku sterilizaciju i dezinfekciju, zaštitu od kontaminacije alata i radnog prostora, a takođe smo pod redovnom kontrolom Zavoda za Javno Zdravstvo i Sanitarne Inspekcije.


Oprema za tetoviranje i pirsing kojim radimo je selektivno birana ,a boje za tetoviranje koje koristimo su trenutno najpouzdanije, jake i postojane, antialergijske boje za tetoviranje dostupne na tržištu.


   Tattoo


Tetoviranje je trajno unošenje pigmenta različitih boja u kožu pomoću posebno izrađenih igli. Tetoviraju se uglavnom ljudi i to iz estetskih, ritualnih, običajnih i društvenih razloga...više

Piercing

Body piercing, je kao i Tattoo oblik umetnosti modifikacije tela, u praksi se sastoji od probijanja ili secenja tela radi stvaranja otvora za nosenje nakita.
Piercing kao i Tetoviranje ne potiče samo s jednog određenog područja, već je kroz istoriju bilo poznato kod različitih civilizacija...više